Welkom bij MovieStarPlanet

Kinderen zijn sociale wezens en ze houden ervan om met hun vrienden om te gaan en in contact te blijven. Dit is feitelijk waar het bij MovieStarPlanet om gaat. MovieStarPlanet is een online sociale wereld waar iedere speler een movie star is. MovieStarPlanet streeft ernaar om kinderen in de leeftijd van 8 tot 15 een veilig en plezierig sociaal netwerk platform te bieden. MovieStarPlanet is gratis te spelen, maar spelers kunnen betalen om toegang te krijgen tot de uitgebreide functies en de snelle weg naar roem. Het is belangrijk eraan te denken om een ouder of verzorger in te schakelen voordat men een aankoop doet op het internet.

Sociaal, Creatief en Leuk

MovieStarPlanet is een veilige, creatieve, sociale online speelplaats voor kinderen. De movie star personages verdienen Fame en StarCoins (het betaalmiddel op MovieStarPlanet) als andere gebruikers hun movies bekijken. StarCoins kunnen worden gebruikt voor de aankoop van kleding, animaties, decors voor movies en nog veel meer. Door te spelen, om te gaan met vrienden en door deel te nemen aan de creatieve wedstrijden, maken spelers voortgang in de MovieStarPlanet wereld. Je hoeft je niet te vervelen op MovieStarPlanet - het draait allemaal om spelen, sociale omgang en het ontwikkelen en tonen van je creatieve vaardigheden.

Veiligheid op MovieStarPlanet

 

Kinderen houden van MovieStarPlanet en daarom zetten wij ons ervoor in om deze virtuele wereld veilig en netjes te houden voor alle gebruikers. Om dit te kunnen verwezenlijken, houden we de site in de gaten met zowel handmatige als automatische systemen. Onze systemen filteren woorden die op de zwarte lijst staan, waardoor men ze niet kan typen. Onze moderatoren - echte mensen - bekijken handmatig alle meldingen die onze gebruikers doen en speuren de site af op zoek naar ongepaste taal.

MovieStarPlanet zet zich er voor in een veilige site te creeëren, waar kinderen op een plezierige manier van het internet kunnen genieten, hun creativiteit kunnen uitleven en nieuwe mensen kunnen ontmoeten. Maar net als in de echte wereld, gedragen mensen zich niet altijd zoals wij dat zouden willen zien. Daarom hebben wij het uw kind gemakkelijk gemaakt om gebruikers direct te melden via enkele klikken met de muis.

We hebben duidelijke regels opgesteld, waaraan iedere gebruiker zich dient te houden, zoals o.a. het zorgvuldig omgaan met je wachtwoord en nooit en te nimmer uitwisselen van persoonlijke gegevens. Veel van deze regels gelden voor het Internet in het algemeen, niet alleen voor MovieStarPlanet. Gebruikers die herhaaldelijk de regels op MovieStaPlanet overtreden, zullen voor korte of langere tijd worden geschorst, al naar gelang de ernst van de overtreding. MovieStarPlanet kan tevens profielen of computer IP adressen blokkeren.

Mogelijkheden voor Sociaal Netwerk

MovieStarPlanet heeft vele mogelijkheden voor sociaal netwerken - het is deels een spel en deels een fantasie wereld. Gebruikers kunnen nieuwe vrienden maken en omgaan met andere spelers in de chat-rooms. Bij MovieStarPlanet raden we ouders en verzorgers aan om te praten met het kind over hoe men veilig online gaat en dat men wijst op het belang van het geheim houden van privé gegevens. Gebruikers hebben geen toegang tot persoonlijke gegevens van andere spelers (zoals leeftijd, geslacht, e-mail, echte naam).  Spelers kunnen alleen andere gebruikersnamen zien.  Daarom is het belangrijk eraan te denken dat de naam van een speler geen elementen moet bevatten die naar de echte naam van de gebruiker verwijzen. Gebruik nooit een echte naam op MovieStarPlanet.

Wat kost het?

Voor iedereen is MovieStarPlanet gratis beschikbaar. Spelers doorlopen het spel door movies te maken en games te spelen waarmee zij StarCoins verdienen. De meeste functies van het spel zijn vrij beschikbaar voor alle spelers; echter, men kan betalen voor een upgrade naar een VIP account, waardoor spelers toegang krijgen tot meer functies, kleding en andere artikelen. Spelers kunnen ook extra StarCoins kopen via de mobiele telefoon of betaalkaart. Standaard betaalkaart procedures zijn van toepassing en we verwijderen gebruikers die pogingen ondernemen om ongeoorloofde aankopen bij ons te doen.

Ouder/Verzorger Participatie

MovieStarPlanet is een plezierige en creatieve wereld waar je je niet hoeft te vervelen. Maar als het om kinderen en Internet gaat, zouden ouders en verzorgers altijd een actieve rol moeten spelen. Bij MovieStarPlanet, moedigen we ouders/verzorgers aan om deel te nemen aan de activiteiten die hun kinderen online ontplooien om ervoor te zorgen dat kinderen begrijpen hoe men veilig online surft en met elkaar omgaat. Het is onze intentie om een veilig platform te bieden, maar we zijn hierbij ook aangewezen op de hulp van ouders/verzorgers. Neemt u daarom even de tijd om de MovieStarPlanet Regels en deze Veiligheidstips te lezen.

OUDERS